Cute Kiwi

Wednesday, 8 February 2017

idk

Hi dear followers
its been a long time right i tak update my blog ni huhuhu
so im back! hehehe

Actually idk what topic i wanna share with you guys. So  i pilih random jelah okay. Semua i masukkan, and its only about feelings!

Okay. Hope? Fake hope? Kenapa wujud that things?
ok senang cerita macamni lah
if you memang takde niat nak jadikan someone tu special in your life you janganlah layan lebih2, sebab memang orang tu akan berharap dekat you. Tak kesian ke? 
You fikirlah kalau benda tu kena dekat you sendiri? Apa you rasa? are you happy? 
And ni lagi penting !!!
Kalau you dah ada gf/bf please please and please! layan lelaki or perempuan lain biasa2 je okay

okay next. If you guys have perangai "bila bosan baru cari' please buang je perangai tu 
Drpd situ ah wujudnnya FAKE HOPE!
Kalau you nak kawan dengan dia, you kawan jelah mcm biasa. Please jangan nak lelebih and bosan baru you nk cari...
Kalau mmg you bosan sangat, pergi ah amik angin kat luar rumah ke solat ke or whatever yang boleh buatkan you hilang bosan (kecuali perbutan or ke tmpat2 haram) and tak libatkan perasaan org lain.
You bosan, you punya hal ah. Jangan ah libatkan perasaan orang. 
SAKIT TAHU TAK SAKIT!? 
UGHH
Lagi2 bila perempuan yang kena haihhh, dahlah girls ni hati mcm kapas..
NO! I bukan nak cakap lelaki takde perasaan. Just.... benda ni always terjadi kat kaum hawa
Kalau you guys perasan ah. Tapi lelaki ada je yang kena gak en

If someone already confess kar you yang dia ada perasaan kat you
You cakap je terus terang apa perasaan you kat dia
Hati ni bukan bola au, nak main tendang campak semua lahh
Kalau mmg tak suka, cakap je tak suka. Jangan terima dia sebab you simpati! 
And kalau you pun suka dia, teruslah bawak jumpa parents ( hihi gatalnyaaaa i)


okay ah thats all for this night! I cakap semua tu based on my pengalaman ah.
i rasa i tak pernah lagi jumpa lelaki yang bebetul boleh jaga i dunia and akhirat.
And i know Allah has a better plan for myself and i only TRUST HIM (ALLAH)



GOODNIGHT! XOXO BYE!